Vughtse Wijnkoperij

De Vughtse Wijnkoperij is sinds 1903 een gespecialiseerde wijnhandel.Wij werken met een aantal gerenommeerde wijnimporteurs in Nederland, waardoor wij de vrijheid hebben om wijnen te presenteren uit de hele wereld, waar wij volledig achter staan qua prijs en kwaliteit. Wij importeren ook zelf een gedeelte van ons assortiment. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid port-assortiment met vintages vanaf 1985.

In onze sfeervolle zaak presenteren wij onze wijnen overzichtelijk per gebied, land, soort en prijsklasse. Glaswerk en decanters van Riedel en Spiegelau maken deel uit van ons assortiment.

U kunt bij ons terecht voor wijn, advies, cursussen en service. Wij verzorgen wijnproeverijen bij u thuis of in ons proeflokaal en adviseren zowel horeca als particulier op het gebied van wijn-spijs combinaties.

Wij geven u advies bij het inrichten en onderhouden van uw wijnkelder, het opbouwen van een collectie en het kopen van bewaarwijnen.

Voor bedrijven en instellingen verzorgen wij graag de bezorging van wijnpakketten, relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken al of niet voorzien van beschrijvingen en persoonlijke wensen.

Locatie