Wijnhandel Oranje

Wijnhandel Oranje is al meer dan 60 jaar een begrip in Schiedam. Bij ons kunt u terecht voor een zeer ruim assortiment wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Al deze wijnen worden door ons geselecteerd en direct vanaf de wijnboer geïmporteerd, waardoor ons assortiment bijzonder en uniek is in Nederland. Dit blijkt onder meer uit goede recensies van wijnjournalisten als Hubrecht Duijker en Harold Hamersma en in (internationale) vakbladen als: Perswijn, Proefschrift, de Guide Hachette, de Gambero Rosso, The Wine Advocate en de Gault Millau.

Als ultieme bekroning is Wijnhandel Oranje door wijnjournalist Harold Hamersma gekozen tot: “Wijnspeciaalzaak van het jaar 2010 met het beste assortiment van Nederland”. Harold Hamersma brengt jaarlijks de succesvolle Wijnalmanak uit met de beste wijnen onder de 5 euro. In 2010 verscheen voor het eerst ook een versie met de beste wijnen van 5 tot 10 euro. Hierin was extra aandacht voor gespecialiseerde importeurs van kwaliteitswijnen. In beide uitgaven komen circa 2100 wijnen uit de supermarkt, slijterij en wijnspeciaalzaak in aanmerking voor een eervolle vermelding. In de categorie wijnspeciaalzaak zijn liefst 67 wijnen afkomstig van Wijnhandel Oranje.

Locatie


Bekijk andere wijnhandels in Schiedam