WijnHuis Le Robinet

Tussen wijnvat en wijnglas zit een kraantje, Le Robinet in `t Frans. Het is de brug tussen wijnboer en wijnliefhebber, het verlengstuk waardoor het ambacht stroomt. Bent u die wijnliefhebber die verrast wil worden, de genieter die nieuwsgierig is, of een leek die wil dat zijn eerste kennismaking met een goed glas wijn een onvergetelijke ervaring is?

Le Robinet

Mediateur de vins, de link tussen de wijnstreken van de wereld en u thuis. De inkoper is tevens de verkoper; kenner en verkoper zijn één persoon. Passie is de reden van de zoektocht naar zijn juweeltjes, met hart voor de streek der herkomst en kennis van druiven, bereidingsmethoden en jaar-gangen. Zo biedt Le Robinet een zeer persoonlijke collectie geur, kleur en smaak, die u nergens anders aantreft.

De winkel

Le Robinet. Voor witte, rode en rosé wijnen. Zoet fruitig droog, port en champagne. Gangbaar, bijzonder en exclusief. Stuk voor stuk ambachtelijk geproduceerd, met passie geïmporteerd en liefdevol gepresenteerd.

U bezoekt WijnHuis Le Robinet dus nier zomaar. U komt er als liefhebber, genieter of verzamelaar. Voor informatie, een suggestie en kwaliteit. Waar nog tijd is voor advies, waar oog en oor is naar wensen. De collectie bestaat uit Franse, Italiaanse en Oostenrijkse wijnen maar soms zit er een vreemd eend in de bijt. Daarnaast voeren wij een ruim assortiment prachtige wijnglazen, karaffen en handige gebruiksvoorwerpen.

Naast de verkoop van KwaliteitsWijnen organiseert WijnHuis Le Robinet wij ook WijnProeverijen.

Locatie