Andre Kerstens BV Partners in Wijn sinds 1880

André Kerstens en Olaf Kerstens zijn de partners die Partners in Wijn in 1999 hebben opgericht. Partners in Wijn importeert Wijn, Champagne, Port, Sherry, Cider en gedistilleerd uit Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Engeland, Argentinië, Chili, Australië en Nieuw-Zeeland.

Bij de selectie grijpen beide partners terug op de kennis en ervaring die de familie Kerstens in meer dan drie eeuwen in de wijnhandel opdeed: de eerste documenten die dit bewijzen dateren uit het jaar 1679.

André Kerstens is oud-directeur van André Kerstens Wijnhandel B.V. te Tilburg en meer dan 24 jaar verbonden geweest aan de Nederlandse Wijnacademie.

Olaf Kerstens is vinoloog en docent van de Nederlandse Wijnacademie en heeft diverse stages gelopen in Bordeaux, Cognac en Oporto.

In 2009 is André Kerstens B.V. - opgericht in 1880 - weer teruggekomen in ons familiebezit. Wij zullen Partners in Wijn en André Kerstens B.V. in de komende jaren integreren. André Kerstens B.V. is bestendigd in het recht tot het voeren van het predikaat "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier".

Locatie