Wijnhandel van Ouwerkerk

Wijnhandel J. van Ouwerkerk is een gespecialiseerd familiebedrijf waar het enthousiasme, de vakkennis en expertise vanaf 1860 tot op de dag van vandaag van vader op zoon worden doorgegeven. Generaties lang voeren wij al een traditioneel assortiment wijnen waarbij de nadruk ligt op wijnen uit het midden- en hogere segment.

Wijnhandel J. van Ouwerkerk is de exclusieve importeur in Nederland van de fameuze ports van het Porthuis C.N. Kopke & Co. Lda en het bekende porthuis Burmester. Naast een zeer uitgebreid assortiment standaardports, colheita- en vintage ports bieden wij ook een ruim pakket aan geschenkverpakkingen en portpakketten voor uw relatiegeschenken.

Ons door de jaren heen opgebouwde bordeaux-assortiment is ons tweede specialisme. U kunt een keuze maken uit meer dan 400 producten, van cru Bourgeois tot premier grand cru classé.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor al het moois wat Frankrijk te bieden heeft, voor bijzondere Italiaans, prachtige Spaans en een ongekend breed assortiment Portugese wijnen. 

1860 - 2014  Al meer dan 150 jaar vertrouwd !

Locatie