Wijnhandel/ Slijterij E-CRU wines & spirits Amsterdam West

Het is onze ambitie om mensen gelukkig te maken. Wij geloven erin dat je gelukkig wordt, door van een moment een mooie herinnering te maken. Een lekkere borrel met je favoriete vrienden, een gezellig diner met je familie of een romantisch samenzijn met je geliefde. Wij doen er alles aan om jou te helpen om van deze momenten een mooie herinnering te maken. Dit doen wij door je mee te nemen op reis en je het unieke verhaal achter onze wijnen te vertellen. We vertellen je zoveel als je wilt weten van onze wijnen, afkomstig van authentieke wijnboeren waarmee wij een lange relatie hebben opgebouwd. 

Onze cultuur is uniek. Iedereen binnen ons team voelt de vrijheid en verantwoordelijkheid om van jouw moment een mooie herinneringen te maken. Wij houden niet van ingewikkelde organisatiestructuren en regels zodat we meer tijd voor jou hebben. Onze ambitie geeft iedereen binnen ons team de inspiratie om zelf de juiste beslissing te nemen. Wij willen het verschil maken en houden ervan om jou te verrassen! 

Wij houden van vernieuwing. Continu verbeteren we onze dienstverlening om onze ambitie te kunnen waar maken. Zo ontwikkelde we de speciale smaak-en geurroos op onze webshop om je online beter te kunnen helpen. Het serviceprofiel zorgt ervoor dat je gemakkelijk je favoriete wijnen van die mooie herinnering kunt onthouden. En achter de schermen is er zoveel mogelijk geautomatiseerd zodat we meer tijd hebben om jou gelukkig te maken.

Locatie