Wijnhandel B.J. de Logie B.V.

Al meer dan anderhalve eeuw voorzien wij een vaste en op kwaliteit gestelde klantenkring van kenners, liefhebbers en culinaire professionals van mooie wijnen en bijzonder gedistilleerd. Onze wijnen onderscheiden zich zowel op privé tafels als op de tafels in de restaurants, ook als cadeau of relatiegeschenk.

Wij hopen dat de site u een idee geeft van waar Wijnhandel B.J. de Logie sinds jaar en dag voor staat. Vakmanschap, service, wijnen en gedistilleerd met authenticiteit en individualiteit. In ons assortiment treft u naast de grote châteaux en de grand cru’s vooral onze eigen ontdekkingen aan. Uit de Champagne, de Bourgogne, zuidelijk Frankrijk, Italië en Spanje.

Via onze groothandel - Wijnimport van Broekhuizen - importeren wij uitsluitend wijnen die aan onze hoge eisen voldoen van producenten die wij zelf hebben gevonden en waarvan wij weten hoe zij werken. Daarbij selecteren wij vooral op signatuur en karakter: zowel de herkomst van de wijn als de individuele stijl van de maker moeten te herkennen zijn. Elke fles moet iets eigens hebben, persoonlijkheid. En uiteraard een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ondanks de geschiedenis van De Logie, de bekendheid van de winkel en ons geloof in kwaliteit, persoonlijk contact en service, zien wij ook de voordelen en het gemak van moderne verworvenheden als webwinkelen, daarom kunt u nu ook online bestellen in onze webshop, waarbij u uit vrijwel het gehele assortiment kunt kiezen.

Bent u op zoek naar een mooie fles, een doosje aangename huiswijn, of wilt u een wijnkelder aanleggen – bij ons bent u aan het goede adres. We adviseren u graag bij kelderplannen, opslag en beheer. 

Locatie