Monega Wine, Food & Mood

Op 16 december 2009 opende wij de deuren van onze eerste winkel in Amsterdam Oost. De Pieter Vlamingstraat is geen straat waar je zomaar een wijnwinkel zou verwachten, misschien juist daarom wel was het vanaf het begin een groot succes. Het zijn onder andere mensen uit de buurt die hier hun wijnen komen halen, mensen die meer willen dan de wijn van de supermarkt. Maar ook de mensen die bijvoorbeeld nog niet echt bekend zijn met het bestellen van wijn via onze webshop of simpelweg niet willen wachten tot ze de wijn in huis hebben, kunnen 4 dagen per week terecht in onze prachtige winkel.

In de winkel kun je op dezelfde manier als op de website, aan de hand van het Wine, Food & Mood zoeksysteem, jouw perfecte wijn vinden. Tevens kun je in de winkel specifiek advies krijgen over de wijnen, Italiaans eten dat er bij past, koken en alles dat hiermee te maken heeft. Een groot deel van onze wijnen zijn gekoeld verkrijgbaar zodat je de fles gelijk open kunt trekken.

De winkel is zo open ingericht dat je op je gemak rond kunt kijken en de wijn kunt vinden die bij jouw wensen aansluit. Er is een prachtig countermeubel midden in de winkel geplaatst waaraan proeverijen kunnen worden gegeven en kleine diners aan worden geserveerd.

Locatie