Restaurant, wijnbar Pollevie

Wijnliefhebbers kunnen bij Pollevie uitstekend terecht. Het assortiment is breed. De wijnen op onze wijnkaart komen van bekende en minder bekende wijngebieden. Een groot aantal wijnen is per glas te bestellen. Dit maakt het makkelijk om de verschillen te proeven.

Voor het combineren van wijn en spijs kunt u zich laten adviseren door onze gastvrouw of –heer. Zij kunnen u vertellen welke wijnen bij de gerechten passen. Uw persoonlijke voorkeur is daarbij belangrijk. Onze wijnkaart is onderverdeeld in vier karakters: strak en fris, rond en vriendelijk, vol en rijp, krachtig en robuust. Kies een wijn die past bij het moment, bij het gerecht en bij uzelf!

High wine

Onze High Wine arrangementen bieden uitstekende mogelijkheden om meerdere wijnen te proeven in combinatie met bijpassende kleine gerechten. Deze mini gerechtjes – die het midden houden tussen een amuse en een voorgerecht – bieden een uitgelezen kans om kennis te maken met de verschillende aspecten van onze kaart. Gecombineerd met een zorgvuldig gekozen selectie van onze wijnen bent u gegarandeerd van een heerlijk culinair avontuur. Pollevie biedt verschillende High Wine arrangementen van ‘High Wine de Luxe’ tot ‘High Wine Prestige’.

Locatie