Grapes and Olives

Grapes & Olives is geïnspireerd op de Mediterrane Enotecas, zoals je deze tegenkomt in de kustplaatsen van de Zuid Italie (dit zijn eenvoudige wijnbarretjes waar je de wijnen en de delicatessen uit de omgeving kunt gebruiken en kopen).

Het grootste gedeelte van de kaart is geïnspireerd op de zuid Italiaanse keuken, verder zijn er invloeden uit zuid spanje, Marokko en Libanon terug te vinden in onze gerechten.

Grapes & Olives is een plek waar je mensen ontmoet met met een passie voor eten, wijn en het mediterrane gebied. Overdag komt de buurvrouw binnen voor het bijvullen van haar favoriete biologische olijfolie.

Op het pittoreske terras zitten twee winkelende dames aan een glas Verdejo en wisselen herinneringen uit van hun laatste vakantie, in de middag komen de mensen van de omliggende kantoren hun welverdiende glaasje Spritzer Aperol, met een bordje Pata Negra halen. Tegen de avond stroomt de zaak vol met een zeer gemêleerd publiek wat zichzelf laat vermaken met de mediterrane streekgerechten van de koks.

Locatie